Looking For Anything Specific?

Κατερίνα Στεφανίδη Ρεκορ - Η Κατερίνα Στεφανίδη πριν πάρει το χρυσό μετάλλιο είχε ... / Η κατερίνα στεφανίδη κέρδισε το χρυσό μετάλλιο και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του λονδίνου!

Κατερίνα Στεφανίδη Ρεκορ - Η Κατερίνα Στεφανίδη πριν πάρει το χρυσό μετάλλιο είχε ... / Η κατερίνα στεφανίδη κέρδισε το χρυσό μετάλλιο και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του λονδίνου!. Με την δεύτερη, ύψος στο οποίο επέλεξε να μπει στον αγώνα. Πέρασε τα 4.83, επίδοση που αποτελεί την καλύτερή της για το 2018. Η κατερίνα στεφανίδη ήταν το φαβορί στο επί κοντώ γυναικών για το χρυσό. .του άλματος επί κοντώ κατερίνα στεφανίδη στην πλατεία συντάγματος και με την προσπάθειά της κατάφερε να σημειώσει νέο ρεκόρ αγώνα βοηθώντας με αυτό τον τρόπο το φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Η στεφανίδη πέρασε με την πρώτη τα 4.65, 4.75 και 4.82.

.του άλματος επί κοντώ κατερίνα στεφανίδη στην πλατεία συντάγματος και με την προσπάθειά της κατάφερε να σημειώσει νέο ρεκόρ αγώνα βοηθώντας με αυτό τον τρόπο το φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Η κατερίνα στεφανίδη πρόσθεσε άλλο ένα μετάλλιο στη συλλογή της, κατακτώντας την 3η θέση στο άλμα επί κοντώ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου που διεξάγεται στην ντόχα. Η στεφανίδη βελτίωσε δύο φορές το φετινό της ρεκόρ, αφού πριν φτάσει στο 4,83 μ., με το οποίο επικράτησε του αγώνα, είχε κάνει 4,76 μ., επίδοση καλύτερη από το 4,75 μ. Μετά και το χρυσό στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου της ολλανδίας (που συνοδεύτηκε με ρεκόρ αγώνων 4,81μ.), η κατερίνα. Τη δεύτερη θέση στο επί κοντώ με άλμα στα 4,65 κατέλαβε η κατερίνα στεφανίδη στο diamond league της γλασκώβης.

Diamond League: Χρυσό μετάλλιο ξανά η Στεφανίδη ...
Diamond League: Χρυσό μετάλλιο ξανά η Στεφανίδη ... from 2.bp.blogspot.com
Ρεκόρ ευρώπης και νέο ρεκόρ αγώνων στο athens street pole vault. Πέρασε τα 4.83, επίδοση που αποτελεί την καλύτερή της για το 2018. .του άλματος επί κοντώ κατερίνα στεφανίδη στην πλατεία συντάγματος και με την προσπάθειά της κατάφερε να σημειώσει νέο ρεκόρ αγώνα βοηθώντας με αυτό τον τρόπο το φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Η κατερίνα στεφανίδη ήταν το φαβορί στο επί κοντώ γυναικών για το χρυσό. Μετά και το χρυσό στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου της ολλανδίας (που συνοδεύτηκε με ρεκόρ αγώνων 4,81μ.), η κατερίνα. Η κατερίνα στεφανίδη συνέχισε τις προσπάθειές της στο 4.91 για να κυνηγήσει και το ρεκόρ αγώνων, χωρίς να το καταφέρει. Καθάρισε τη μάχη του μεταλλίου στα 4,82μ., ύψος το οποίο πέρασε και αργότερα newsit αθλητικα αλλα σπορ κατερινα στεφανιδη: Η κατερίνα στεφανίδη ξεπέρασε τα 4μ80., έκανε νέο ρεκόρ σεζόν στον ανοικτό στίβο και πήρε την πρωτιά στο 6ο athens street pole vault, χαρίζοντας το έπαθλο στο σύλλογο μαζί για το παιδί.

Όλες οι ειδήσεις για κατερίνα στεφανίδη ρεκόρ στο μεγαλύτερο νεανικό site.

Η κατερίνα στεφανίδη είχε δηλώσει πως το 2017 ήθελε να είναι ακόμα καλύτερη από το 2016, όταν και κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες του ρίο. Βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ. Τη 18η συνεχόμενη νίκη της πέτυχε η κατερίνα στεφανίδη στο διεθνές μίτινγκ του λιεβέν της γαλλίας. Ρεκόρ ευρώπης και νέο ρεκόρ αγώνων στο athens street pole vault. Εκτός από τον τεντόγλου, η ελλάδα έχει ελπίδες για ένα ακόμη μετάλλιο στον στίβο από την κατερίνα στεφανίδη. Κατερίνα στεφανίδη και νικόλ κυριακοπούλου στον τελικό του επί κοντώ. Η κατερίνα στεφανίδη πρόσθεσε άλλο ένα μετάλλιο στη συλλογή της, κατακτώντας την 3η θέση στο άλμα επί κοντώ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου που διεξάγεται στην ντόχα. Σε ποια περιοχή ο υδράργυρος έφτασε τους 46,3 βαθμούς. Τι έκανε η κατερίνα στεφανίδη! Η κατερίνα στεφανίδη πήρε την 1η θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του βερολίνου περνώντας με την 3η προσπάθεια τα 4.85μ. Κατερίνα στεφανίδη (αο φιλοθέης), μίτινγκ, καλιφόρνια (9/5). Πέρασε τα 4.83, επίδοση που αποτελεί την καλύτερή της για το 2018. Ξεκίνησε από τα 4.62, συνέχισε.

Η στεφανίδη βελτίωσε δύο φορές το φετινό της ρεκόρ, αφού πριν φτάσει στο 4,83 μ., με το οποίο επικράτησε του αγώνα, είχε κάνει 4,76 μ., επίδοση καλύτερη από το 4,75 μ. Καθάρισε τη μάχη του μεταλλίου στα 4,82μ., ύψος το οποίο πέρασε και αργότερα newsit αθλητικα αλλα σπορ κατερινα στεφανιδη: Βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ. Το μεγαλο αλμα και το ρεκορ vid. Συγχαρητήρια της σακελλαροπούλου στον ντούσκο.

Καναπεδάτος: Ολυμπιακο ρεκορ στον ακοντισμο Επταθλου από ...
Καναπεδάτος: Ολυμπιακο ρεκορ στον ακοντισμο Επταθλου από ... from l2.yimg.com
Εκτός από τον τεντόγλου, η ελλάδα έχει ελπίδες για ένα ακόμη μετάλλιο στον στίβο από την κατερίνα στεφανίδη. Ζωή.σαν.παραμύθι (κατερίνα)'s instagram profile post. Η βασίλισσα των ευρωπαϊκών αιθέρων. Ρεκόρ ευρώπης και νέο ρεκόρ αγώνων στο athens street pole vault. Η απίστευτη ελληνίδα πρωταθλήτρια όχι μόνο ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Η υπόθεση πρώτη θέση στη γλασκώβη ήταν ελληνική, αφού εκεί ήταν και αγωνίστηκε η. Η στεφανίδη νωρίτερα ανέβηκε πάνω από τα 4,65 μ. Η κατερίνα στεφανίδη πήρε την 1η θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του βερολίνου περνώντας με την 3η προσπάθεια τα 4.85μ.

Συγχαρητήρια της σακελλαροπούλου στον ντούσκο.

Εκτός από τον τεντόγλου, η ελλάδα έχει ελπίδες για ένα ακόμη μετάλλιο στον στίβο από την κατερίνα στεφανίδη. Τα δυο χρυσά κορίτσια της ελλάδας, η κατερίνα στεφανίδη και η νικόλ κυριακοπούλου το χρυσό μετάλλιο με 4.85μ (νέο ρεκόρ αγώνων) κατέκτησε η κατερίνα στεφανίδη στο επί κοντώ κατά την 3η. Η κατερίνα στεφανίδη κατέχει από το 2017 το πανελλήνιο ρεκόρ στα 4.91 μέτρα στο άλμα επί κοντώ και η συμμετοχή της στους ολυμπιακούς αγώνες είναι κάτι παραπάνω από δέλεαρ για την ίδια. Όλες οι ειδήσεις για κατερίνα στεφανίδη ρεκόρ στο μεγαλύτερο νεανικό site. Η κατερίνα στεφανίδη ξεπέρασε τα 4μ80., έκανε νέο ρεκόρ σεζόν στον ανοικτό στίβο και πήρε την πρωτιά στο 6ο athens street pole vault, χαρίζοντας το έπαθλο στο σύλλογο μαζί για το παιδί. Στην μάχη των προκριματικών στεφανίδη, κυριακοπούλου και πόλακ. Τη δεύτερη θέση στο επί κοντώ με άλμα στα 4,65 κατέλαβε η κατερίνα στεφανίδη στο diamond league της γλασκώβης. Καθάρισε τη μάχη του μεταλλίου στα 4,82μ., ύψος το οποίο πέρασε και αργότερα newsit αθλητικα αλλα σπορ κατερινα στεφανιδη: 4.73 για την κατερίνα στεφανίδη. Σε ποια περιοχή ο υδράργυρος έφτασε τους 46,3 βαθμούς. Η στεφανίδη νωρίτερα ανέβηκε πάνω από τα 4,65 μ. Τη 18η συνεχόμενη νίκη της πέτυχε η κατερίνα στεφανίδη στο διεθνές μίτινγκ του λιεβέν της γαλλίας. Η βασίλισσα των ευρωπαϊκών αιθέρων.

Η κατερίνα στεφανίδη πήρε την 1η θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του βερολίνου περνώντας με την 3η προσπάθεια τα 4.85μ. Η κατερίνα στεφανίδη κέρδισε το χρυσό μετάλλιο και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του λονδίνου! Τα δυο χρυσά κορίτσια της ελλάδας, η κατερίνα στεφανίδη και η νικόλ κυριακοπούλου το χρυσό μετάλλιο με 4.85μ (νέο ρεκόρ αγώνων) κατέκτησε η κατερίνα στεφανίδη στο επί κοντώ κατά την 3η. «φτάσανε να μας ζητούν πίσω τα λεφτά από τα μετάλλια». Η απίστευτη ελληνίδα πρωταθλήτρια όχι μόνο ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Προσπάθησε για το πανελλήνιο ρεκόρ η Στεφανίδη!
Προσπάθησε για το πανελλήνιο ρεκόρ η Στεφανίδη! from www.newsit.gr
Μετά και το χρυσό στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου της ολλανδίας (που συνοδεύτηκε με ρεκόρ αγώνων 4,81μ.), η κατερίνα. Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει (βίντεο). .του άλματος επί κοντώ κατερίνα στεφανίδη στην πλατεία συντάγματος και με την προσπάθειά της κατάφερε να σημειώσει νέο ρεκόρ αγώνα βοηθώντας με αυτό τον τρόπο το φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Η στεφανίδη νωρίτερα ανέβηκε πάνω από τα 4,65 μ. Η κατερίνα στεφανίδη ξεπέρασε τα 4μ80., έκανε νέο ρεκόρ σεζόν στον ανοικτό στίβο και πήρε την πρωτιά στο 6ο athens street pole vault, χαρίζοντας το έπαθλο στο σύλλογο μαζί για το παιδί. Τα δυο χρυσά κορίτσια της ελλάδας, η κατερίνα στεφανίδη και η νικόλ κυριακοπούλου το χρυσό μετάλλιο με 4.85μ (νέο ρεκόρ αγώνων) κατέκτησε η κατερίνα στεφανίδη στο επί κοντώ κατά την 3η. Κατερίνα στεφανίδη και νικόλ κυριακοπούλου στον τελικό του επί κοντώ. Το μεγαλο αλμα και το ρεκορ vid.

Η βασίλισσα των ευρωπαϊκών αιθέρων.

Τη δεύτερη θέση στο επί κοντώ με άλμα στα 4,65 κατέλαβε η κατερίνα στεφανίδη στο diamond league της γλασκώβης. Με την δεύτερη, ύψος στο οποίο επέλεξε να μπει στον αγώνα. Η στεφανίδη βελτίωσε δύο φορές το φετινό της ρεκόρ, αφού πριν φτάσει στο 4,83 μ., με το οποίο επικράτησε του αγώνα, είχε κάνει 4,76 μ., επίδοση καλύτερη από το 4,75 μ. Το ρεκόρ που δεν κατέρριψε ο λούκα ντόντσιτς θα ήταν για. 4.73 για την κατερίνα στεφανίδη. Ρεκόρ ευρώπης και νέο ρεκόρ αγώνων στο athens street pole vault. Η στεφανίδη πέρασε με την πρώτη τα 4.65, 4.75 και 4.82. Κατερίνα στεφανίδη και νικόλ κυριακοπούλου στον τελικό του επί κοντώ. «φτάσανε να μας ζητούν πίσω τα λεφτά από τα μετάλλια». Μετά και το χρυσό στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου της ολλανδίας (που συνοδεύτηκε με ρεκόρ αγώνων 4,81μ.), η κατερίνα. Η βασίλισσα των ευρωπαϊκών αιθέρων. Συγχαρητήρια της σακελλαροπούλου στον ντούσκο. Η στεφανίδη νωρίτερα ανέβηκε πάνω από τα 4,65 μ.

4 φεβρουαρίου 1990) είναι ελληνίδα πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ, χρυσή ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτριααγωνίστηκε στους ολυμπιακούς αγώνες του 2012 και του 2016 κατερίνα στεφανίδη. 4.73 για την κατερίνα στεφανίδη.

Posting Komentar

0 Komentar